22 Mart 2012

Kagitta levrek

Efendim diyecegim odur ki, onyargili olmayin kizartma disinda baligi firinda yiyin. Hem lezzetli hem de saglikli hem de evi koku basmiyor..Hamsi bugulama(sahi bunun da tarifini vereyim, bu arada kimsenin bilmedigi yemekleri paylasmak gibi bir iddiam yok sadece sevdigim yemekleri paylasiyorum), limonlu cipura, kagitta levrek benim favorilerim.

Malzemeler: (1 kisilik)
1 adet levregin yarisi
3-4halka sogan
2 yaprak defne
2-3 dilim domates

Yagli kagidimiza ilk kati sirayla levrek, sogan ve domates ve defne olmak uzere dosuyoruz. İkinci kat yine ayni sekilde..
Firin kagidimizi guzelce ustunden katlayip, acilmasin diye kurdanlayarak 200 derecelik firinda 40 dakika pisiriyoruz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder